Niveautoetsen

IVIO Examenbureau | Aantoonbaar vaardig

IVIO Examenbureau

Aantoonbaar vaardig

Gespecialiseerd in het volledige examen proces.
Iedereen verdient het om met een diploma te kunnen
laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Methodeonafhankelijke niveautoetsen

Een niveautoets geeft u inzicht in het beginniveau van uw leerling. Wat kan hij/zij wel, en waar zitten de eventuele hiaten? De niveautoetsen van IVIO-examenbureau zijn methodeonafhankelijk (ze geven dus altijd een representatief beeld) en zijn afgestemd op de referentieniveaus van Meijerink en de KSE.

Niveaus

De toetsen zijn voor zowel Nederlands, rekenen/wiskunde als Engels beschikbaar voor de niveaus:

  •     KSE 1/Op weg naar 1F
  •     KSE 2/1F
  •     KSE 3/2F
  •     KSE 4/2F+

Perfecte basis voor een persoonlijk leerplan

In de niveautoetsen zijn alle domeinen vertegenwoordigd, dus ook de mondelinge vaardigheden in het Nederlands. Dat maakt ze de perfecte basis voor een persoonlijk leerplan.

Vertrouwde lay-out

De niveautoetsen zien er qua lay-out hetzelfde uit als onze eindexamens. Hierdoor raakt uw leerling meteen vertrouwd met de IVIO-examenstructuur. Dit geeft hem of haar uiteindelijk extra rust tijdens het officiële, ‘echte’ examen, waardoor de kans van slagen natuurlijk groter wordt!

Wie neemt de niveautoets af?

In principe neemt u de niveautoets zelf af. Maar IVIO-Examenbureau kan dit natuurlijk ook voor u verzorgen. U krijgt dan een onafhankelijke meting, plus een persoonlijk advies voor uw leerling.

IVIO Niveautoetsing

MAAK EEN AFSPRAAK

IVIO-Examenbureau organiseert de examinering voor scholen en particuliere opleiders die geen gebruik kunnen of willen maken van reguliere overheidsexamens.
Nieuwsbrief